Arkiverad: Vi söker ny ekonomiassistent!

Vi söker en kvalificerad och erfaren ekonomiassistent till vårt kontor i Umeå. Lerstenen förvaltar fastigheter genom ett flertal bolag och de främsta arbetsuppgifterna är att ansvara över bolagens leverantörsreskontra samt administrera inbetalningar och kundfakturor. Övriga uppgifter består av att bistå vid avstämningar, bokslut och lönekörningar varför arbetet sker i nära samarbete med ekonomiansvarig och företagsledare.
Vi värdesätter att du är noggrann och strukturerad och där erfarenhet inom fastighetsbranschen eller personalfrågor är meriterande.

Lerstenen äger och förvaltar ca 1800 hyresrätter och ca 130.000 kvm kommersiell yta i Umeå. Vi jobbar utöver det med att utveckla nya projekt inom bostad, kontor och hotell. 2016 var ett händelserikt år för oss. Bland annat så färdigställde vi 190 st hyresrätter, invigde Elite hotell Mimer och påbörjade bygget av en 9000 kvm stor kontorsbyggnad på Umestan. Idag färdigställer vi 80 st hyresrätter på Tomtebo och inviger snart vår kontorsbyggnad på Umestan.

 

Skicka din ansökan till anna-karin@lerstenen.se senast den 14 december 2016.
 
Frågor besvaras av Anna-Karin Nylund på 090-70 41 84 eller på ovan mailadress.