Arkiverad: Bostadsuthyrare till Lerstenen

Lerstenen är ett Fastighetsbolag som utvecklar och förvaltar fastigheter långsiktigt. Idag har Lerstenen ca 1 300 hyreslägenheter och 105 000 kvm kommersiella lokaler. Vi fortsätter att utvecklas och söker nu en bostadsuthyrare / hyresadministratör till vårt kontor i Umeå.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär nära arbete tillsammans med vår nuvarande hyresadministratör och ni tillsammans ansvarar för hela uthyrningsprocessen av bostadslägenheter. Arbetsuppgifterna består framförallt av:

-Uthyrning av bostadslägenheter och bilplatser

-Skapa och hantera kontrakt

-Handlägga hyresärenden såsom störningar, felanmälningar, lägenhetsbyten, andrahandsuthyrning

-Avisering och betalningsadministration

-Kundkontakt via telefon och personliga möten

-Allmänna kontorsgöromål

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning med erfarenhet av administrativt arbete sedan tidigare. Du bör ha god kunskap i svenska språket och har vana att använda dator som arbetsredskap då det krävs kunskap inom officepaketet samt att det är meriterande med erfarenhet inom fastighetsbranschen och kunskaper inom hyresjuridik.

Vi vill ha en serviceinriktad och drivande person som är självständig och prestigelös och som jobbar organiserat och noggrant. Vi ser gärna att du är social och positiv och gillar att ta egna initiativ.

Anställning

Tjänsten är en tillsvidareanställning efter prövotid om 6 månader. Tjänstgöringsgraden ligger mellan 60-100 % beroende på vem vi hittar. Arbetsuppgifterna för en hyresadministratör uppgår inte till en heltid men hittar vi dig som har andra kvalifikationer kan det bli aktuellt med 100 %. Kanske är du proffs på olika IT-system eller har fördjupade kunskaper inom specifika grafiska program alternativt ordbehandlingsprogram? Kanske är du en projektledare som driver viktiga frågor framåt? Eller så finns det kanske något annat som du kan berika vår verksamhet med!

Vi vill gärna tillsätta tjänsten så fort som möjligt så anställningsstart sker enligt överenskommelse.

Ansökan

Frågor angående tjänsten besvaras av Erik Sällström på 070-602 74 42 och ansökan skickas till erik.sallstrom@lerstenen.se  Sista ansökningsdag är 7 januari 2018 men vi arbetar med rekryteringen löpande.

Välkommen in med din ansökan!