Förvaltningschef till Lerstenen

Lerstenen har ett tydligt mål att fortsätta växa, främst genom utveckling av nya fastigheter i Umeå. Samtidigt ser vi långsiktigt på alla fastigheter som vi äger och då behövs en person med helhjärtat fokus på den löpande förvaltningen av den befintliga fastighetsportföljen, våra hyresgäster och inte minst våra medarbetare.


Det är viktigt för oss att våra fastigheter är i gott skick och att hyresgästerna i både lokaler och bostäder känner sig nöjda och trygga. Dessutom är det viktigt att vår personal och organisation mår bra och fortsätter utvecklas allt eftersom vi växer.

Vi är glada att meddela att vi anställt Mattias Forsström som vår Förvaltningschef. Han har tidigare erfarenheter från fastighetsbranschen, personalutveckling och organisatorisk styrning.

I tjänsten som Förvaltningschef ingår övergripande ansvar för fastighetsförvaltningen,
uthyrning av kommersiella lokaler och personalansvar.

– För mig känns det väldigt spännande att få vara med och fortsätta utveckla Lerstenens
organisation tillsammans med familjen Sällström. Jag trivs med den familjära känslan i en mindre organisation och hoppas att jag ska kunna leva upp till förväntningarna som ligger på mig både från ägare och personal. Eftersom jag varit verksam inom fastighetsbranschen senaste 9 åren så tror jag definitivt att jag kan bidra med mina erfarenheter i kommande utmaningar. Jag är jätteglad över att få detta förtroende och känner mig verkligen engagerad och motiverad för uppgiften,
säger Mattias Forsström.

Mattias kommer närmast från rollen som ekonomichef hos Balticgruppen AB. Han tillträdde tjänsten som Förvaltningschef på Lerstenen 11 mars 2019.

Välkommen till oss!