Arkiverad: Lerstenen söker nya medarbetare – Ekonom

Familjeföretaget Lerstenen har verkat på fastighetsmarknaden sedan 1992. Genom ett fokus på långsiktighet och goda samarbeten är vi i dag en av de största aktörerna i Umeå.

Vi hyr ut, förvaltar och utvecklar bostäder och företagslokaler. Lerstenen förvaltar idag 1300 hyresrätter och ca 120 000 kvm kommersiella lokaler. Vi fortsätter utvecklas och söker nu fler medarbetare.

Ekonom, vikariat på ca 75%

Lerstenen söker medarbetare till ett vikariat avseende ca 75% över minst 16 månader.

Lerstenen är fastighetsbolaget med stort engagemang för enkelhet, handlingskraft och utveckling. Vi sätter stort värde på närvaro och tillgänglighet i alla led i organisationen. Närvaron går i borgen för att vi investerar tid och energi i våra kunder, våra kollegor och våra arbetsuppgifter. Genom investeringen i tid och energi är målet att dela en gemensam affektion till att alltid vilja göra det lilla extra, för kunden, för varandra, varje dag.

Om tjänsten

Som Ekonom blir du en viktig del i vårt team som hanterar stora delar i den löpande bokföringen såsom inbetalningar, leverantörsfakturor, kontering och fakturering. Flera års erfarenhet och praktiskt arbete med moms behövs, kunskap i fastighetsmoms är meriterande. I denna roll väger arbetslivserfarenheten tyngre än eftergymnasial utbildning. Periodvis innehåller tjänsten även arbete med årsbokslut, årsredovisningar, inkomstdeklarationer, periodbokslut, utredningar och mindre projekt. Stort eget ansvar förväntas i att arbetsuppgifterna flyter på, samarbete och kommunikation med kollegor är nyckeln till vår utveckling. För oss är det viktigt att du är nyfiken, prestigelös och initiativrik.

Nyfiken på ett ständigt lärande, på organisationen, kollegor och kunder.
Prestigelös genom att du är först och främst medlem i ett team trots din utmärkta expertis inom ditt område. Som person är du trygg i dig själv och har lätt att glädjas med andra. Initiativrik med fokus på lösningar och stor genomförandekraft, lätt för att skapa resultat och få med dig andra genom samarbete och ditt engagemang.

Vi söker dig

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av basuppgifterna i löpande bokföring. Flera års erfarenhet och praktiskt arbete med moms behövs, kunskap i fastighetsmoms är meriterande.
I denna roll väger arbetslivserfarenheten tyngre än eftergymnasial utbildning. Vi kommer att sätta stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är placerad i Umeå och avser i dagsläget 75% vilket motsvarar 28,5 h per vecka men omfattningen kan variera beroende på kandidatens önskemål. Vi är även flexibla hur arbetstiden fastställs.

Vi kommer att träffa kandidater löpande under ansökningstiden.

Skicka din ansökan till: mattias@lerstenen.se
senast 13 mars.

Varför Lerstenen?

Du kommer bevittna en fantastisk närvaro från företagsledning och ägare som genomsyrar hela organisationen. Du kommer känna att du gör skillnad, att du är delaktig och skapar långsiktigt värde för Lerstenen och för Umeå som stad. Gillar du att vara närvarande och tillgänglig för kunder, ägare, medarbetare och samarbetspartners där du utvecklas tillsammans med andra så kommer du trivas hos oss.