Arkiverad: Lerstenen söker nya medarbetare – Sommarjobbare

Familjeföretaget Lerstenen har verkat på fastighetsmarknaden sedan 1992. Genom ett fokus på långsiktighet och goda samarbeten är vi i dag en av de största aktörerna i Umeå.

Vi hyr ut, förvaltar och utvecklar bostäder och företagslokaler. Lerstenen förvaltar idag 1300 hyresrätter och ca 120 000 kvm kommersiella lokaler. Vi fortsätter utvecklas och söker nu fler medarbetare.

Sommarjobbare – säsongsanställning

Lerstenen söker sommarjobbare med start i Juni.

Lerstenen är fastighetsbolaget med stort engagemang för enkelhet, handlingskraft och utveckling. Vi sätter stort värde på närvaro och tillgänglighet i alla led i organisationen. Närvaron går i borgen för att vi investerar tid och energi i våra kunder, våra kollegor och våra arbetsuppgifter. Genom investeringen i tid och energi är målet att dela en gemensam affektion till att alltid vilja göra det lilla extra, för kunden, för varandra, varje dag.

Om tjänsten

De huvudsakliga arbetsuppgifterna består mestadels av klippning och trimning av gröna ytor, rensning av av rabatter och övrig skötsel av utemiljö.

Vi söker dig

Vi söker dig som är positiv, serviceinriktad och nyfiken på fastighetsbranschen.
Det är viktigt att du gillar att arbeta praktiskt och att jobba utomhus. Meriterande om du har kunskap/utbildning inom trädgård men vi lägger stor vikt i första hand på personlig lämplighet. B-körkort är ett plus men ej ett krav.

Tjänsten är placerad i Umeå och avser en periodsanställning på minst 6 veckor.
Lön enligt avtal.

Vi kommer att träffa kandidater löpande under ansökningstiden.

Skicka din ansökan till: magnus@lerstenen.se