Com Hem, uppdaterad info angående digitalt TV-utbud

Med anledning av Coronavirusets spridning skjuter Com Hem upp övergången från analoga till helt digitala kanaler till efter sommaren 2020. Allt för att inte bidra till ökad oro. Com Hem följer noga utvecklingen och mer information hittar ni på deras hemsida.

Alla som bor i ett Com Hem-hus kan redan nu gå över till digitala sändningar för att se sina digitala kanaler med bättre kvalitet. Det görs oftast genom att ändra inställningar på tv:n eller med en enkel kanalsökning. Du kan dessutom skapa ett konto på Comhem Play, kostnadsfritt och helt utan bindningstid. Då kan du se de flesta abonnemangsfria kanaler på din mobil, surfplatta och dator, var du vill inom hela EU. Läs mer på comhem.se/tv/play-abonnemangsfritt.

Com Hem har även gjort det möjligt för alla som tittar digitalt att tillfälligt se kanalerna:
BBC, CNN, Expressen TV och Al Jazeera English, för ökad tillgång till lokala och globala nyheter.

Mer information

All information om digitaliseringen finns samlad på comhem.se/digitalisering.

Information is available in several languages at comhem.se/digitalisering