Uppdaterad info: Viktig information om TV4-kanalerna och C More

Com Hem har nått en långsiktig överenskommelse och ett flerårigt avtal med TV4 Media.

2020-11-20:

Com Hem sluter flerårigt avtal gällande TV4-kanalerna och C More

Com Hem har nått en långsiktig överenskommelse och ett flerårigt avtal med TV4 Media. Det nya fleråriga avtalet gäller TV4-kanalerna, C More och ytterligare valbara kanaler så som TV4 Fakta, TV4 Guld, TV4 Film och Sportkanalen.

Avtalet innebär att kanalerna TV4 och Sjuan finns kvar i vårt grundutbud som tidigare och en positiv nyhet är att de som tittar på Com Hems nya digitaliserade grundutbud även kommer att kunna se TV4 och Sjuan via andra enheter såsom mobiler, surfplattor och datorer. Detta gäller även om de inte har individuellt betal-tv-abonnemang.

De extra kanalerna som Com Hem gjort tillgängliga under förhandlingarna, kommer vara tillgängliga till och med den sista november.

2020-11-04:

Com Hem och Telia/TV4 överens om ramverk för ett nytt avtal

Com Hem och Telia/TV4 har kommit överens om ett ramverk för ett nytt avtal om rätten att visa TV4-kanalerna och C More. Med ett ramverk på plats fortsätter TV4, Sjuan, TV12 och C More sändas precis som vanligt medan parterna förhandlar klart detaljer i avtalet.

Com Hem kommer fortsätta att uppdatera informationen under www.comhem.se/aktuellt där även aktuella frågor och svar finns.

Kanaler som lagts till för alla hushåll med grundutbud från Com Hem kommer finnas tillgängliga under hela november:

2020-10-30:

Något nytt avtal är ännu inte undertecknat, men parterna kommit överens om att förlänga det befintliga avtalet till klockan 23:59 den 3 november 2020.

Om Com Hem inte når en ny överenskommelse innebär det att kunder hos Com Hem riskerar att tillfälligt förlora TV4-kanalerna och C More från och med klockan 23:59 den 3 november. Sker detta kommer Com Hem ersätta de berörda kanalerna med ett stort utbud av andra kanaler och förmåner.

Följande kanaler kommer sändas tillsvidare i grundutbudet:

Com Hem fortsätter även att frivisa flera stora nyhetskanaler och de är högaktuella mot bakgrund av den pågående pandemin samt inför det stundande valet i USA:

• CNN (Kanalplats 120)
• BBC World News (Kanalplats 123)
• Al Jazeera English (Kanalplats 128)
• Expressen TV (Kanalplats 43)

Com Hems högsta prioritet är givetvis fortsatt att nå en överenskommelse med TV4/Telia så snart som möjligt. Det är Com Hem som sköter förhandlingarna, och inget som vi fastighetsägare i nuläget kan påverka. Vi inväntar en överenskommelse mellan Com Hem och TV4/Telia.

För dig som köpt individuella digital-tv-abonnemang kommer ni få mejl och sms angående ersättningskanaler eller andra förmåner.

Följ de senaste uppdateringarna om förhandlingen på www.comhem.se/aktuellt