Arkiverad: Lerstenen söker nya medarbetare – Ekonom

Familjeföretaget Lerstenen har verkat på fastighetsmarknaden sedan 1992. Genom ett fokus på långsiktighet och goda samarbeten är vi i dag en av de största aktörerna i Umeå.

Vi hyr ut, förvaltar och utvecklar bostäder och företagslokaler. Lerstenen förvaltar idag 1300 hyresrätter och ca 120 000 kvm kommersiella lokaler. Vi fortsätter utvecklas och söker nu fler medarbetare.

Ekonom

Lerstenen söker medarbetare till ekonomiavdelningen

Lerstenen är fastighetsbolaget med stort engagemang för enkelhet, handlingskraft och utveckling. Vi sätter stort värde på närvaro och tillgänglighet i alla led i organisationen.

Om tjänsten

Som Ekonom blir du en viktig del i vårt team som hanterar stora delar i den löpande bokföringen såsom inbetalningar, leverantörsfakturor, kontering, fakturering och övriga administrativa uppgifter. Momsdeklarationer kan bli en del i arbetet vilket isåfall kräver den erfarenheten, kunskap om fastighetsmoms är meriterande. Periodvis innehåller tjänsten även delaktighet i arbete med årsbokslut, årsredovisningar, inkomstdeklarationer och mindre utredningar. Stort eget ansvar förväntas i att arbetsuppgifterna flyter på, samarbete och kommunikation med kollegor är nyckeln till vår utveckling.

Vi söker dig

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av basuppgifterna i löpande bokföring samt viljan att utföra diverse administrativa arbetsuppgifter för att det dagliga arbetet skall fungera i hela organisationen. I denna roll väger arbetslivserfarenheten tyngre än eftergymnasial utbildning. Vi kommer att sätta stor vikt vid personlig lämplighet.

Rollens slutgiltiga utformning kan korrigeras utifrån kunskaper och lämplighet i samråd med den sökande medarbetaren, om så önskas kan deltid vara aktuellt.

Tjänsten är placerad i Umeå och avser heltid eller deltid beroende på tjänstens slutgiltiga utformning och är en tillsvidareanställning.

Vi kommer att träffa kandidater löpande under ansökningstiden.
Skicka din ansökan till: lars@lerstenen.se

Sista ansökningsdag: 2021-09-03.

Har du frågor om tjänsten, kontakta:
Lars Sällström, Styrelseordförande, lars@lerstenen.se
Mattias Forsström, förvaltningschef, mattias@lerstenen.se 072-500 47 50

Välkommen med din ansökan!