Dags att skotta balkongen

Efter den hittills snörika vintern när det nog dags för dig som hyr en lägenhet med balkong att skotta av den. Ta gärna hjälp av någon som håller uppsikt på gård eller trottoar under tiden. Spade finns vid de flesta entréer och gårdar.

Bluffmejl – Tele2 – klicka ej på länken

Vi har fått meddelande från Tele2 om att kunder har fått mejl från Tele2 Kundservice där man inbjuds till att begära en återbetalning av en faktura från oktober månad p g a att den har blivit betald två gånger.

Tittar man på avsändarens mejlkonto så framgår tydligt att domänen är minns sagt skum, men det går ju ut på att man ska svara och klicka på länken utan att reflektera.

Släng alltså dessa om de skulle dyka upp och gör gärna en ”Phishing-mejl”-anmälan till Microsoft som i Outlook brukar finnas angiven längst upp …

Läs mer »

Arkiverad: Begränsad bemanning

Under perioden 24 juli – 4 augusti har vi begränsad bemanning på vårt kontor, därför kan svarstider på telefon och mejl vara längre än vanligt och inga spontanbesök kan tas emot. Vår uthyrning är stängd till den 2 augusti och nya lägenheter kommer att läggas ut den 7 augusti. Felanmälning gör du här via hemsidan eller ringer Umeå Driftteknik AB, 090 202 18 19.