Vi brinner för utveckling

Under våra 20 år i branschen har utveckling varit vår främsta drivkraft. Att vi kan utforma nya spännande projekt som bidrar till att Umeå växer är anledningen till att vi gör det vi gör. Låt oss berätta mer om hur vi jobbar med våra projekt.

LER_WebbDesign_Projektpil-2

Umeås sak är vår

Vår verksamhet präglas av ett konstant framåtdriv; vi letar hela tiden efter nya spännande projekt. Under 2012 tog vi över driften av Umestan företagspark och startade då arbetet med att göra området mer attraktivt för såväl befintliga som framtida hyresgäster. Samtidigt har vi just nu flera bostadsprojekt på gång i Umeå som kommer att bidra till att möta den stora bostadsbristen.

Ditt företag är vårt fokus

Trygga och genomtänkta lokaler byggs inte över en natt – det är en lång process från första kontakt till att ditt företag flyttar in. Med vårt stora intresse för arkitektur, design och inredning bidrar vi till att lokalerna anpassas så att ni får den comfort som krävs för att driva er verksamhet framåt i en representativ miljö .

Toppmoderna kontor på Umestan – Anmäl ert intresse

Vårt nästa stora spännande projekt är en ny kontorsbyggnad på Umestan företagspark i samarbete med Sveriges skönaste arkitekt Gert Wingårdh. Huskroppen på 9000 kvm får ett utmärkt läge precis vid gamla E4:an norr om Umeå. Precis mitt emellan centrum, handelsområdet på ersboda och västerslätts industriområde. Vi erbjuder ett unikt tillfälle för ditt företag att  få en toppmodern arbetsplats anpassad just för er verksamhet i flexibla lokaler utöver det vanliga.

Vi söker företag som vill byta miljö, expandera eller nyetablera sin verksamhet. Umestan företagspark har allt att erbjuda för den moderna arbetsplatsen!  Hör av dig till oss så får vi veta vad du behöver för din verksamhet, eller läs mer om projektet här.

Se våra pågående projekt här.

Läs mer