Lediga lokaler

Här hittar du alla våra lediga lokaler i Umeå. Lerstenen äger och förvaltar ca 120 000 kvm kommersiell yta.
Maila eller ring vår kundkontakt Emma Zackrisson på 070-643 25 22 eller emma@lerstenen.se för mer information om våra lediga lokaler.

Umestan Företagspark
Umestan 19

Nu finns möjlighet att hyra en lokal på ca 580 kvm i Umestans nya byggnad, den guld och kopparskimrande Umestan 19. Toppmoderna lokaler anpassade efter era önskemål!

Läs mer

Umestan Företagspark
Hus 56

Nu finns möjlighet att hyra ett helt hus på Umestan Företagspark. Ca 800 kvm fördelat på två plan med parkeringar i direkt anslutning till lokalen.

Läs mer

Umestan företagspark
Hus 4, "Mässen"

Nu finns möjlighet att hyra lokaler i anrika Mässenbyggnaden på Umestan Företagspark! I charmiga lokaler på ca 156 kvm med högt i tak och stora fönster, finns möjlighet till 5 kontorsrum, skrivarrum och förrådsytor.

Läs mer

Umestan företagspark
Hus 2, kontorshotell

Välkommen till Umestan företagspark där ni har chansen att hyra rum med högt i tak i Hus 2 precis vid infarten till parken. Ni kommer att sitta på en våning med andra hyresgäster där man delar gemensamma utrymmen såsom fikarum och toaletter.

Läs mer

Umestan företagspark
Hus 3, Kontorshotell

Här har ni möjlighet att hyra härliga rum med högt i tak i ett av våra kasernhus på området. Ni kommer att sitta på en nyrenoverad våning med andra hyresgäster och man delar gemensamma utrymmen såsom fikarum och toaletter.

Läs mer