Lediga lokaler

Här hittar du alla våra lediga lokaler i Umeå. Lerstenen äger och förvaltar ca 120 000 kvm kommersiell yta.
Maila eller ring vår kundkontakt Emma Zackrisson på 070-643 25 22 eller emma@lerstenen.se för mer information om våra lediga lokaler.

Kungsgatan 29
Fin lokal i charmig fastighet ett stenkast från Broparken och älven

Ett stenkast från Broparken och endast några få minuters gångväg från Umeå centrum ligger denna fina lokal. 835 kvm med möjlighet att dela av  lokalen.

Läs mer

Umestan Företagspark
Hus 4

I charmiga lokaler med med mycket historia, finns möjlighet till 11 kontorsrum, stort konferensrum med utsikt över parken, skrivarrum och förrådsytor.

Läs mer

Umestan Företagspark
Hus 140

Lokal med gott om kontor, omklädningsrum samt lager/förråd finns nu tillgänglig att hyra på Umestan Företagspark.

Läs mer

Storgatan 28
Väst på stan

Nu finns möjlighet att hyra en lokal i ett av Umeås mest anrika hus. Det vackra trähuset är i dag smakfullt renoverat med ett av Umeås bästa lägen. Lokalen ligger bara några minuters gångväg från Umeå centrum och ett stenkast från Umeälven.

Läs mer

Umestan företagspark
Hus 4, "Mässen"

Nu finns möjlighet att hyra lokaler i anrika Mässenbyggnaden på Umestan Företagspark! I charmiga lokaler på ca 196 kvm med högt i tak och stora fönster, finns möjlighet till 7 kontorsrum och konferensrum.

Läs mer

Umestan företagspark
Hus 2, kontorshotell

Välkommen till Umestan företagspark där ni har chansen att hyra rum med högt i tak i Hus 2 precis vid infarten till parken. Ni kommer att sitta på en våning med andra hyresgäster där man delar gemensamma utrymmen såsom fikarum och toaletter.

Läs mer

Umestan företagspark
Hus 3, Kontorshotell

Här har ni möjlighet att hyra härliga rum med högt i tak i ett av våra kasernhus på området. Ni kommer att sitta på en nyrenoverad våning med andra hyresgäster och man delar gemensamma utrymmen såsom fikarum och toaletter.

Läs mer