Att hyra lokaler hos Lerstenen

Med 120 000 kvadratmeter företagslokaler i Umeå har vi något för de flesta verksamheter. Vi är väldigt flexibla när det gäller utformning av lokalerna efter behov och önskemål.
Välkommen att kontakta oss med er förfrågning så hittar vi lösningen för just er verksamhet.
Lerstenen-lokaler

Vår erfarenhet blir din styrka

Vi jobbar hårt för att du ska få de bästa förutsättningarna för din verksamhet. Med över 20 år i branschen vet vi att det är viktigt att komforten och tekniken i lokalerna möter dina krav. Vill du renovera eller bygga om diskuterar vi gärna fram lösningar tillsammans med dig.

För alla typer av verksamheter – Umestan företagspark

Vårt breda lokalutbud möter de flesta behov. Vi erbjuder platser i företagshotell för de mindre företagen, hela fastigheter för den större verksamheten – och allt däremellan. Vi äger och förvaltar Umestan företagspark som ligger centralt i Umeå på gamla regementets ursprungliga mark. Området har ca 65 000 kvm verksamhetsyta fördelad på 45 fastigheter. Idag huserar 130 olika företag på området. Mångfalden av verksamheter sträcker sig över en rad olika branscher. Skola, IT, kommun, arkitektur och logistik är bara några.

Planlagd mark på Umestan – vill du vara med?

Lockar det att flytta in i helt nya, specialanpassade lokaler på Umestan? Idag har vi ca 12 000 kvm planlagd mark som kan bebyggas för kontorsverksamhet . Hör av dig till oss så får vi veta vad du behöver för din verksamhet.

Se våra lediga lokaler här.

Läs mer