Vi uppdaterar våra system!

Därför påbörjar vi ett driftstopp av hemsidan från och med fredag den 23 maj. Det kommer inte vara möjligt att anmäla sig på lediga lägenheter under helgen. I början av nästa vecka kommer allt vara klart och ni kommer kunna söka bostad igen.

Vi inför samtidigt nya rutiner för ansökningar, vilket inkluderar ett eget kundkort med inloggning och lösenord för att kunna söka lägenhet hos Lerstenen. Alla ni som har sökt lägenhet hos oss sedan tidigare och angett en mailadress kommer att få ett mail med ett användarnamn och ett tillfälligt lösenord. Håll utkik efter dessa uppgifter i din mailbox! Du behöver dem för att kunna logga in på den nya sidan. Där kommer du sedan att kunna komplettera din profil och byta lösenord till ett personligt.

För er som inte angett en mailadress gör vi ett utskick med information per post. Detta kommer dock att ta lite längre tid, men ni bör ha fått era uppgifter någon gång under nästkommande vecka.

Hoppas ni har överseende med detta och att ni kommer att tycka att den nya hemsidan blir ett lyft för er som kunder. Det tycker vi!

Har ni frågor går det självklart bra att kontakta oss på 090-70 41 80.