Arkiverad: Lerstenen söker ny medarbetare inom ekonomi och administration

Familjeföretaget Lerstenen har verkat på fastighetsmarknaden sedan 1992. Genom ett fokus på långsiktighet och goda samarbeten är vi i dag en av de största aktörerna i Umeå.

Vi hyr ut, förvaltar och utvecklar bostäder och företagslokaler. Lerstenen förvaltar idag 1200 hyresrätter och ca 120 000 kvm kommersiella lokaler. Vi fortsätter utvecklas och söker nu fler medarbetare.

Ekonomi- och förvaltningsadministratör

Lerstenen söker medarbetare till ekonomi och uthyrningsavdelningen

Lerstenen är fastighetsbolaget med stort engagemang för enkelhet, handlingskraft och utveckling. Vi sätter stort värde på närvaro och tillgänglighet i alla led i organisationen.

Om tjänsten

Som Ekonomi- och förvaltningsadministratör blir du en viktig del i hela vårt team. Dina huvuduppgifter kommer vara lika fördelade mellan området ekonomi och bostadsuthyrning. Arbetsuppgifterna innebär kontering, hantera leverantörsfakturor, fakturering och avisering samt att publicera och hyra ut lediga lägenheter till sökande. Du kommer även hantera 2a handsuthyrningar och lägenhetsbyten. Du förväntas samtidigt vara tillgänglig på telefon för våra befintliga och presumtiva kunder.  

Vi söker dig

Vi söker dig som har erfarenhet av basuppgifterna i bokföring och även vill jobba brett inom förvaltningsadministration relaterat till bostadsuthyrning. Du är bra på kundbemötande och klarar av flera bollar i luften samtidigt. Du är prestigelös, du kan genom din nyfikenhet identifiera och utföra diverse administrativa arbetsuppgifter för att det dagliga arbetet skall fungera i hela organisationen och tänker på samt gläds åt hela teamets framgång.

Du är bevandrad i olika it-system, lätt att lära sig nya system och kan hantera de vanliga programmen i officepaketet. Önskvärt om du kan agera support till vår vardags-IT.

Du är noggrann, ordningsam och har lätt att skapa strukturerade arbetssätt.

Utöver denna grund i rollen hoppas vi på en person med intresse för hur allt hänger ihop. Vilja vara en brygga mellan flera avdelningar och påverka hur vi utformar våra arbetssätt. För oss är samverkan mellan avdelningar avgörande för vår vardag. Förståelse för de olika rollerna i verksamheten och avlasta kollegor med att utföra övrig kontorsadministration.  

För att trivas i rollen behöver du vara strukturerad, ansvarstagande, självständig och ha en hög servicekänsla. Vi kommer att sätta stor vikt vid personlig lämplighet.

Rollens slutgiltiga utformning kan korrigeras utifrån kunskaper och lämplighet i samråd med den sökande medarbetaren.

Tjänsten är placerad i Umeå och avser 100% och är en tillsvidareanställning.

Vi kommer att träffa kandidater löpande under ansökningstiden.
Skicka din ansökan till: mattias@lerstenen.se

Sista ansökningsdag: 2022-09-16.

Har du frågor om tjänsten, kontakta:
Erik Sällström, Verkställande direktör, erik@lerstenen.se
Mattias Forsström, förvaltningschef, mattias@lerstenen.se 072-500 47 50

Välkommen med din ansökan!