Arkiverad: Lerstenens nya hemsida!

Vi är glada att få presentera vår nya hemsida som vi jobbat med under våren 2014! Tillsammans med kommunikationsbyrån Pondus har vi utvecklat vår webb så att den ska bli mer attraktiv för Dig som besökare.

För dig som bor hos Lerstenen!

Vi har en helt ny sida med information till dig som hyr lägenhet. Här hittar du information om inflyttning till utflyttning och allt däremellan. Vi hoppas att denna information skall hjälpa dig i din vardag.

För dig som söker lägenhet!

Efter många önskemål från dig som söker lägenhet har vi nu skapat en helt ny  ”Logga in” funktion där dina personuppgifter sparas tills nästa gång du söker. Du behöver alltså inte längre fylla i dina uppgifter varje gång du söker lägenhet utan loggar istället in på ditt kundkort där du sedan söker de lägenheter ni är intresserade av. Du kan lätt ändra dina kontaktuppgifter och hålla reda på vad du har sökt och hur länge. Du som har lång söktid behöver inte oroa dig för att denna går förlorad utan all information följer med från den gamla sidan.

Läs mer på hur Du söker lägenhet  .

För dig som söker lokal!

För alla er företagare som är intresserade av nya lokaler  har vi en ny tydligare överblick av vilka lokaler som är tillgängliga. Alla våra pågående nyproduktioner  presenteras fint med bilder, även Lerstenens tidigare projekt vi genomfört får ni titta på.

Vi hoppas att vår nya kartfunktion och presentation av vårt fastighetsbestånd ska bli mer överskådligt.

Vi vill tacka er alla för ert tålamod under tiden som vi startar upp vår nya hemsida. Det finns lite detaljer kvar som vi fortfarande jobbar med. Surfa gärna runt och kom till oss med input om det är något ni inte förstår eller saknar.

Välkommen!